tijdelijke rijbaanverlichting

tijdelijke rijbaanverlichting

Onze werknemers hebben jarenlang ervaring in het monteren, demonteren en verhuren van tijdelijke rijbaanverlichting. We zetten lichtmasten op langs snelwegen, provinciale wegen of rijkswegen. Zo zorgen we dat bouwlui veilig aan de weg kunnen werken en ’s nachts verlichting hebben.

Onze smalle vrachtwagen staat onze werknemers in staat om tijdelijke rijbaanverlichting gewoon overdag te monteren en demonteren, in plaats van ’s nachts. Ook hoeft er daardoor geen rijbaan te worden afgesloten, wat mooi aansluit bij de missie van Rijkswaterstaat om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

Onze medewerkers zijn getraind om doelgericht en efficiënt te werken. Een team dat tijdelijke rijbaanverlichting komt plaatsen, zet ongeveer 50 masten per dag. Dat komt neer op 2,5 kilometer.

Hoewel de  ambitie is om zo snel en efficiënt mogelijk te werken, staat de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers altijd voorop. Daarom bekleedt Lokhoff naast een ondernemende ook een adviserende rol, waarin we samen met aannemers zoeken naar manieren om die veiligheid te waarborgen.

Cubelights

Lokhoff heeft vanaf heden de cubelights klaarstaan voor de verhuur!! De cubelights voldoen aan de laatste eisen van RWS en zijn voorzien van een armatuur dat ontwikkelt is i.s.m. Schréder, waardoor zij de maximale lichtopbrengst halen en meerdere rijstroken bij wegwerkzaamheden kunnen verlichten. Dit conform de laatste versie voorschriften tijdelijke rijbaanverlichting.

De voordelen:
– Volledig CO2 neutraal en 36u inzetbaar zonder opladen
– Ook inzetbaar bij o.a. evenementen en festivals
– De mast staat binnen 10 seconden opgesteld
– De lichtmast is automatisch inschakelbaar

Smalle vrachtwagen

Voorheen was het verlichten van rijbanen vaak alleen mogelijk door ’s nachts een rijstrook te sluiten. Inefficiënt, vonden we bij Lokhoff. Daarom ontwikkelden we een smalle vrachtauto, de SmaVo. Die is zo smal dat onze werknemers genoeg ruimte hebben om op de vluchtstrook te werken, iets dat niet mogelijk is met normale vrachtauto’s.

Dat stelt onze werknemers in staat om tijdelijke rijbaanverlichting gewoon overdag te monteren en demonteren, in plaats van ’s nachts. Ook hoeft er daardoor geen rijbaan te worden afgesloten, wat mooi aansluit bij de missie van Rijkswaterstaat om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?