over ons

over ons

Lokhoff is specialist in het leveren en installeren van tijdelijke rijbaanverlichting en stroomaggregaten. Door onze innovatieve werkwijze voorzien we binnen korte tijd grote werkvlakken van tijdelijke verlichting. We monteren en demonteren ook bewegwijzeringsborden langs en boven snelwegen, waarbij we inzetten op een efficiënte en veilige manier van werken.

Sinds de oprichting van Lokhoff in 1984 is er veel veranderd in het verkeer. Er zijn meer wegen aangelegd waar steeds meer auto’s op rijden. Logischerwijs zijn de veiligheidsnormen voor werken aan de weg aangescherpt: meer verkeer veroorzaakt gevaarlijkere situaties. Omdat ons werkterrein constant in beweging is, zijn wij dat ook. We zoeken voortdurend naar betere en efficiëntere oplossingen waarbij we de nieuwste technieken gebruiken. Daardoor blijven we voldoen aan de groeiende vraag naar tijdelijke rijbaanverlichting en aggregaten.

Innovaties
Zo lieten we bijvoorbeeld smallere vrachtwagens bouwen die meer ruimte hebben op de vluchtstrook langs de snelweg. Dat stelt onze werknemers in staat om tijdelijke rijbaanverlichting gewoon overdag te monteren en demonteren, in plaats van ’s nachts. Ook hoeft er daardoor geen rijbaan te worden afgesloten, wat mooi aansluit bij de missie van Rijkswaterstaat om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

We zijn ook het eerste bedrijf dat tijdelijke lichtmasten plaatste op betonbarriers. Hierdoor hoeven er geen gaten in het wegdek te worden geboord. En belangrijker: het is veilig voor zowel weggebruikers als bouwlui die langs de weg met werkzaamheden bezig zijn.

We zijn ook trots op ons zelfontwikkelde computersysteem waarmee we onze aggregaten en lichtmasten kunnen monitoren. We ontvangen een melding wanneer er een storing is, maar ook wanneer iemand koper steelt, of probeert te stelen. Het resultaat: storingen worden sneller verholpen, dieven vaker gearresteerd.

Evenementen

Het plaatsen van tijdelijke rijbaanverlichting, aggregaten en bewegwijzeringsborden is niet het enige wat we doen. Onze stroomaggregaten zijn te huur voor allerlei evenementen, groot of klein. We leveren vooral op plaatsen waar geen stroom voorhanden is. Denk aan grote festivals, maar ook een feestje of bruiloft in de achtertuin. We beschikken zelf over voldoende aggregaten en kunnen daarom meteen op locatie aan het werk. Indien mogelijk plaatsen we hybride aggregaten die minder stroom verbruiken en het milieu minder belasten.

We hebben ongeveer 30 gedegen en ervaren werknemers in dienst. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar om onze klanten tevreden te houden. Bij calamiteiten of storingen zijn wij daarom zo snel mogelijk ter plaatse. Wij weten namelijk als geen ander dat het werk in ons vakgebied zich niet altijd laat plannen.

missie

Het plaatsen van tijdelijke rijbaanverlichting en stroomaggregaten zien wij als onze kerntaak. We zijn hierin gespecialiseerd en streven ernaar onze uitvoering iedere dag weer te verbeteren. We anticiperen op de nieuwste eisen en normen die diverse wettelijke instanties stellen en zorgen dat we daar zo snel mogelijk aan voldoen. Naast onze ondernemende rol bekleden we ook een adviserende rol, waarbij de veiligheid voor wegwerkers en weggebruikers voorop staat.

toekomst

Om marktleider te blijven op het gebied van tijdelijke rijbaanverlichting mogen we niet stoppen met innoveren. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar betere en efficiëntere oplossingen waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technieken. Onze grootste uitdaging is en blijft om klanten snel en vakkundig van dienst te zijn. Wij putten veel vertrouwen uit het innovatieve karakter van ons bedrijf en zijn klaar voor een veilige en verlichte toekomst.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?