(073) 599 2177

Home Rijbaanverlichting Tijdelijke rijbaanverlichting

Tijdelijke rijbaanverlichting

Lokhoff zorgt ervoor dat er ’s nachts veilig aan onze wegen wordt gewerkt. Met de plaatsing van tijdelijke rijbaanverlichting creëren we een veilige bouw- en verkeerssituatie langs de snelwegen, provinciale wegen of rijkswegen.

Veilig en doelgericht aan de slag

Onze ervaren specialisten werken uiterst doelgericht en efficiënt, waardoor het verkeer geen extra hinder ervaart. Hierbij staat veiligheid voor van de zowel wegwerkers als weggebruikers voorop. Ons team zet ongeveer 50 masten per dag, wat neerkomt op 2,5 kilometer.

masten per dag

50

De smalle vrachtwagen

De smalle vrachtwagen is een innovatie uit eigen huis. Je ziet ze inmiddels rijden door heel het land.

Een waardevol hulpmiddel is onze smalle vrachtwagen die past op de smalle vluchtstroken. Hiermee kan de tijdelijke rijbaanverlichting gewoon overdag gemonteerd worden, in plaats van ‘s nachts. Bovendien hoeft er geen rijbaan te worden afgesloten, wat mooi aansluit bij de missie van Rijkswaterstaat om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

Wist je dat?

We zijn overigens het eerste bedrijf dat tijdelijke lichtmasten plaatste op betonbarriers. Hierdoor hoeven er geen gaten in het wegdek te worden geboord. En belangrijker: het is veilig voor zowel weggebruikers als bouwlui die langs de weg met werkzaamheden bezig zijn.

Service en kwaliteit van hoog niveau

Wij zijn uitgerust met professionele hoogwerkers en flexibel personeel. Hierdoor kunnen we snel schakelen en op elk gewenst tijdstip de werkzaamheden verrichten.